Un om de afaceri chinez a achizitionat cel mai scump Rolls Royce construit vreodata, un Phantom cu ampatament marit in valoare de 1.660.000 de euro. Limuzina este echipata cu cea mai noua tehnologie, dedicata in special comfortului pasagerilor de pe locurile din spate, pastrand in acelasi timp look-ul traditional dar atat de faimos al Rolls Royce-ului.

Ampatamentul marit al limuzinei a oferit posibilitatea instalarii posterioare a doua randuri de scaune pozitionate fata in fata. Numele cumparatorului nu a fost dezvaluit. China a devenit una din cele mai mari piete de desfacere pentru masini de lux, odata ce oamenii de afaceri de succes au inceput sa-si investeasca averile in simboluri ale statusului social.

In alta ordine de idei, Rolls Royce a vandut 14 modele Phantom hotelului Hong Kong Peninsula. Aceasta comanda este cea mai mare din istoria Rolls. Toate exemplarele comandate sunt versiuni cu ampatament marit si vor fi folosite pentru a transporta clientii hotelului.

Pentru o asemenea comanda, Rolls Royce a oferit clientului sau un tratament special. Divizia "Bespoke" a companiei a echipat fiecare Phantom cu o cutie de racire pentru prosoape de mana, farfurii personalizate si un compartiment pentru bagaje mai mare. Echipamentul audio-video este si el unul deosebit: sistem audio de 420 wati si DVD-uri cu ecrane de 12 inch incluse in tetiere.