Blog.HotNews.ro se transforma incepand de azi in Blogurile HotNews.ro.

Insemnarile despre mass media, publicitate, politica, economie sau cultura se gasesc pe bloguri separate, la Comanescu.HotNews.ro (media), Doc.HotNews.ro (politica), Merlin.HotNews.ro (cultura, miscellanea) si

Moldovan.HotNews.ro (burse, economie).

"Media lui Comanescu" propune, la Comanescu.HotNews.ro, un club al numelor cunoscute din mass media, publicitate si marketing, gazduit de Iulian Comanescu, cu contributia neingradita si substantiala a unor invitati din industrie, care vor primi conturi de guest stars.

Pe aceeasi structura - host + guest stars - sunt construite si "Blogul lui Merlin" si "Inventarul stricaciunilor politice", ultimul, gazduit de Miron Damian, poate singurul forumist ajuns editorialist din Romania.

Damian, alias "Doc", nu s-a putut dezlipi de identitatea si avatarul de Internet si promite sa demonteze la fel de atent ca si pana acum diferitele erori si stari de fapt bizare din politica romaneasca. "Doc" poate fi gasit de cititorii lui si in "Cotidianul", unde semneaza cu numele lui real, dupa ce s-a facut remarcat prin opinii pe forumul Anchete.ro.

Nou-venitul in echipa Blogurilor HotNews.ro este Liviu Moldovan, analist financiar activ pe pietele internationale din 1997 incoace, prin intermediul WBS Holding, si comentator al fenomenului in publicatiile "Bilant", "Capital", precum in aparitiile periodice de la "The Money Channel".

Liviu Moldovan gazduieste "Mersul Trendurilor", la Moldovan.HotNews.ro, unde cititorii interesati de pietele financiare internationale pot afla multe despre acestea si de impactul - nebanuit pentru nespecialisti - pe care il are miscarea banilor asupra economiei globale (sau mondiale - alegi cum vrei) in general, cat si asupra profiturilor potentiale ale investitorilor.

Structura a fost conceputa ca una deschisa. In lunile urmatoare, alti autori cu o identitate bine definita se vor adauga Blogurilor HotNews.ro.

Echipa care a realizat schimbarea a fost coordonata de Iulian Comanescu, project manager, care va asigura si dezvoltarea ulterioara a conceptului.