Jucatorul lui Cleveland Cavaliers conduce in topul celor mai votati jucatori pentru meciul vedetelor din baschetul nord-american. LeBron a primit 2.516.049 de voturi, fiind foarte aproape de recordul tuturor timpurilor, detinut de chinezul Yao Ming, care, in 2005 a acumulat 2.558.278 de sufragii. In acest an, Yao s-a clasat pe locul 2.

Nu lipsesc de la All-Star Shaquille O'Neal, aflat la a 14-a prezenta in meciul vedetelor, si Kobe Bryant, selectionat pentru a noua oara.

Cea mai stransa cursa in acest an a fost cea pentru fundas al echipei conferintei de est. Aparatorul lui Miami, Dwayne Wade a avut peste doua milioane de voturi, pentru a doua pozitie diferenta fiind doar de trei mii de voturi castigator fiind Gilbert Arenas de la Washington in defavoarea lui Vince Carter de la New Jersey.

A fost cea mai mica diferenta din ultimii 17 ani. In 1990, A.C. Green si Karl Malone erau separati de doar 1.226 de voturi.

Titularii celor doua formatii:

EST: centru - Shaquille O'Neal (Miami Heat), fundasi - Dwayne Wade (Miami Heat), Gilbert Arenas (Washington Wizards), atacanti - LeBron James (Cleveland Cavaliers), Chris Bosh (Toronto Raptors). Antrenorul nu a fost inca stabilit.

VEST: centru - Yao Ming (Houston Rockets), fundasi - Kobe Bryant (L.A. Lakers), Tracy McGrady (Houston Rockets), atacanti - Kevin Garnett (Minnesota Timberwolves), Tim Duncan (San Antonio Spurs). Antrenor: Mike D'Antoni (Phoenix Suns).

Numarul total al voturilor primite pe site-ul NBA a fost in crestere cu 17 procente fata de anul trecut. Rezervele celor doua echipe vor fi alese de cei doi antrenori.