Banca Comerciala Romana (BCR) a depasit pragul de 10.000 de POS-uri instalate, se arata intr-un comunicat al institutiei de credit. Din cele peste 10.000 de POS-uri (aparate pentru plata prin card la comercianti), circa 95% sunt instalate la mai mult de 7.000 de comercianti, restul fiind amplasate in unitatile bancii.

Banca ofera clientilor sai un numar de 22 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, cu conturi in lei sau valute liber convertibile. BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, aproape 2,2 milioane de carduri active.

Totodata, BCR ofera utilizatorilor de card cea mai mare retea de ATM-uri (bancomate) din Romania, de peste 1.300 de aparate operationale, pe intreg teritoriul tarii.

In acelasi timp, BCR deruleaza, pana pe data de 8 aprilie 2007 o campanie promotionala cu premii destinata posesorilor de carduri emise de banca. Pentru a participa la promotie posesorul cardului trebuie sa fie persoana fizica rezidenta cu varsta peste 18 ani si sa efectueze tranzactii la comercianti platite din cont de card de minimum 10 de lei.

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 13 miliarde de euro. Banca are in prezent 477 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.