Presiunea din fruntea clasamentului si-a pus amprenta si pe antrenorul clujenilor, Cristiano Bergodi. Italianul a fost extrem de tensionat in repriza secunda si a parasit stadionul imediat dupa meci.

Gloria si Poli se incurca reciproc in duelul lor pentru un loc european. Gloria deschide scorul in minutul 58, printr-o lovitura libera de la 30 de metri, executata impecabil de Gabriel Muresan, dar Andrei Cristea restabileste egalitatea in minutul 81.

Gloria Bistrita - Poli Timisoara 1-1

Iosif Rotariu obtine primul punct ca antrenorul interimar al timisorenilor. El va conduce echipa pana la numirea noului tehnician, dupa ce Alin Artimon a demisionat la mijlocul saptamanii.

"Rezultatul este echitabil, tinand cont ca am fost condusi cu 1-0. Poate daca eram mai atenti spre final puteam inscrie inca un gol si puteam pleca cu trei puncte. Am facut un pas inapoi cu acest egal fiindca echipele de pe locurile 1, 2 si 3 s-au distantat. Important este ca, la final, Poli sa joace intr-o cupa europeana."

Iosif Rotariu - antrenor Poli Timisoara

"A fost un meci foarte crispat, temator, s-a vorbit foarte mult de noi in cele doua saptamani dupa ce am ajuns pe locul 5. Daca eram mai atenti la pasa aceea si nu le dadeam mingea lor, poate am fi reusit sa castigam. Am iesit mult la joc, am avut mingea, am facut contraatac, s-a pierdut apoi mingea si nu am mai avut timp sa actionam."

Ioan Ovidiu Sabau - antrenor Gloria

Dupa o prima repriza stearsa, bistritenii reusesc deschiderea scorului in minutul 58, cand Gabriel Muresan executa perfect o lovitura libera de la 30 de metri.

Andrei Cristea restabileste egalitatea in minutul 81 cu un sut de la marginea careului mare bistritean. Cristea a preluat perfect, si-a facut culoar de sut, si a trimis mingea pe jos, la firul ierbii, langa bara lui Albut.

Bistriteanul Mircea Rus s-a accidentat grav in minutul 32, fiind transportat de urgenta la spital. Potrivit directorului spitalului, Rus este suspect de fractura, suferind o plaga deschisa pe gamba stanga. Rana provine de la o lovitura de crampon.

CFR Cluj - Pandurii Targu Jiu 1-0

Antrenorul italian al clujenilor, Cristiano Bergodi a parasit stadionul imediat dupa finalul meciului, nediscutand decat cu proprii jucatori, pe care i-a felicitat pentru victorie. Presedintele lui CFR, Iuliu Muresan a aparut la conferinta de presa si a pus presiune pe italian: "Pozitia lui Bergodi nu este amenintata, dar trebuie sa schimbe ceva pana la meciul cu Poli."

La pauza meciului, Muresan a coborat din tribune pentru a discuta cu jucatorii, Bergodi fiind extrem de tensionat in repriza secunda: a ramas in permanenta pe banca de rezerve, nu a mai dat nicio indicatie jucatorilor sai si nu si-a manifestat bucuria nici macar la golul victoriei.

"Sunt trei puncte obtinute cu multa transpiratie, o victorie foarte mare si importanta. Am punctat cand a trebuit. Avem valoare si maturitate, dar inca nu suntem la forma maxima. Cand vom fi, nu ne va sta nimeni in fata. Avem valori individuale si toate golurile pe care le-am marcat au venit dupa executii ale lor. Nu ne schimbam obiectivul, vrem tot locul doi."

Iuliu Muresan - presedinte CFR Cluj

"Cred ca puteam sa plecam cu un punct, ba chiar, daca intra sutul lui Orac la acea bara din prima repriza, ne puteam gandi si la o victorie. Rezultatul este nedrept. Cred ca un egal era mai normal."

Eugen Neagoe - antrenor Pandurii

Unicul gol al intalnirii a venit in minutul 79 cand Semedo a patruns spre poarta gorjeana si a sutat din 14 metri, portarul oaspetilor, Adnan Guso neavand nicio sansa.

Clujenii se puteau desprinde pe tabela in minutul 83, dar sutul lui Oliveira a lovit bara.