La o saptamana dupa ce a iesit din clinica de dezintoxicare, starul pop Britney Spears a semnat o intelegere cu Kevin Federline in ceea ce priveste divortul, informeaza smh.com.

Potrivit unei declaratii a lui Michael Sands, purtatorul de cuvant al avocatului lui Federline, cei doi au incheiat un acord referitor la procedura de divort de custodia copiilor. Cei doi au impreuna doi baieti, Sean Preston (18 luni) si Jayden James (6 luni).

Potrivit tmz.com, Federline, care a incercat sa se lanseze ca solist, va primi in urma acordului semnat 1 milion de dolari si custodia copiilor va fi impartita.

Intelegerea, de care judecatorul va tine cont pentru a lua decizia finala, a fost facuta joi, la Los Angeles, dupa cinci ore de discutii intre Britney, Kevin si avocatii lor.

Spears, in varsta de 25 de ani, i-a intentat procesul de divort lui Federline in luna noiembrie, dupa o casnicie de doi ani.

Dupa ce s-a despartit de Federline, artista a adoptat un stil de viata dezordonat, petrecandu-si noptile prin diferite cluburi de noapte si fiind implicata in diverse scandaluri. Pe 21 februarie s-a internat la clinica de dezintoxicare din Malibu.

In ceea ce priveste cariera, Spears a luat o pauza dupa casatoria cu Federline. Britney a devenit celebra in 1999 si a vandut in jur de 70 de milioane de albume. Ultimul material lansat de cantareata a fost “In the Zone”, realizat in 2003.