Mihai Vioreanu, fost rugbist al nationalei Romaniei si actualmente medic chirurg in Irlanda, va alerga pentru ca un tanar sportiv din Romania sa poata merge din nou.

Astfel, pentru suma de 100 RON, orice persoana poate face predictii referitoare la timpul in care Vioreanu va trece linia de finish, cel mai apropiat raspuns urmand a fi premiat cu doua bilete la unul din meciurile Romaniei de la Cupa Mondiala de Rugby, Franta 2007, si un echipament complet de joc al echipei Irlandei.

Banii stransi vor fi folositi pentru ca George Balta, fost component al echipei de rugby Olimpia Bucuresti sa poata sa mearga din nou.

La incepututul anului 2006, in timpul unui meci de antrenament, Balta a suferit un accident la coloana vertebrala, in acest moment fiind imobilizat la pat.

Redam mai jos scrisoare trimisa de Mihai Vioreanu

Va invit sa participati la un concurs cu posibilitatea castigarii unui

echipament complet de joc si antrenament al echipei Irlandei,

castigatoare Triplei Coroane, 2007.

Pe 15 Aprilie 2007 voi alerga maratonul de la Paris in scop caritabil,

pentru George Balta, 20 de ani, jucator de rugby ce anul trecut a

suferit un accident grav de coloana vertebrala. George cu o putere de caracter si cu o atitudine pozitiva de invidiat a reusit sa treaca de faza acuta a accidentului.

Mai mult ca oricand George are nevoie de ajutor moral si financiar pentru a-si redobandi independenta si a duce o viata normala

in pofida handicapului fizic cu care se lupta.

Va invit ca pentru suma de 100 RON sa partcipati la acest concurs,

incercand sa ghiciti timpul in care voi laerga cei 42,195 km.

Castigatirul va fi cel ce va estima cel mai aproriat timp de cel ce il voi scoate. Acesta va primi premiul mai sus mentionat si doua bilete la unul din meciurile Romaniei de la Cupa Mondiala , Franta 2007.

Va rog sa nu va asteptati la un timp mandru de lauda. Acesta este al treilea maraton ce il voi alerga. Timpii anteriori au fost : 3h 42min,

Martie, Roma 2006 si 4h 08 min, Octombrie, Dublin 2006.

Va rog sa luati in considerare faptul ca am mai imbatrinit cu un an si ca localnicii servesc vin alb pe traseu, in timpul cursei.

Cei interesati pot sa imi raspunda cu timpul estimat si pot face donatia in contul

Banca: BRDE ROBU

Sucursala: Dorobanti

Address: Calea Dorobanti 135, Bucuresti. Sector 1.

Cod: 712311

Titular Cont: ASOCIATIA PRIETENII RUGBYULUI ROMANESC,

Numar cont LEI: RO31 BRDE 445 SV 61370464450

Numar cont Euro: RO92 BRDE 445 SV 61371184450

Numar cont Lire Sterline: GBP RO84 BRDE 445 SV 61371344450

Asociatia Prietenii Rugbyului Romanesc ( APRR - www.rugbyromania.org )a luat fiinta in Aprilie 2006, in urma tragicului accident si are scopul de a-l ajuta e George si altii ca el. Intr-un an de zile am reusit sa colectam din donatii personale si diferite evenimente caritabile suma de 40,000 RON.

In jur de 90% din aceasta suma au fost donatii provenite de la cetateni straini. Aceasta suma reprezinta 1% din suma alocata unui jucator de rugby in aceeasi situatie cu a lui George, din Marea Britanie.

In numele lui George, le multumesc tutoror prietenilor pentru suportul

acordat.

Mihai Vioreanu