Marilyn Manson a declarat ca noua lui iubita, Evan Rachel Wood, este sufletul sau pereche, informeaza femalefirst.com. Cantaretul de muzica rock, care s-a despartit de sotia lui, Dita Von Teese, la sfarsitul anului trecut, a declarat ca tanara actrita este o partenera perfecta.

Cantaretul, in varsta de 38 de ani, a declarat: “Mi-am gasit perechea in noua mea iubita. Are 19 ani si este mult mai tanara decat mine, dar acest lucru nu constituie o problema. Ii plac aceleasi lucruri care imi plac si mie. Ma intelege ca imi place sa ma trezesc cand apune soarele si sa ma duc sa dorm cand rasare.”

Manson, care isi promoveaza cel de-al saselea album, “Eat Me, Drink Me”, a declarat ca despartirea de sotia lui a constituit o sursa de inspiratie pentru realizarea albumului sau.

Artistul a declarat: “Relatia noastra s-a incheiat de Halloween. Am fost distrus complet din punct de vedere psihologic. Am inchiriat o casa si am inceput sa lucrez la acest album, care prezinta tot ceea ce am trait si am simtit in ultimul an.” Manson a mai spus ca mariajul lui s-a incheiat din cauza faptului ca nu a vrut sa devina mai matur.

Surse foto: www.celebrityweek.com, www.femalefirst.com