Din cauza ca actorul Richard Gere si-a aratat in public afectiunea pentru actrita de origine indiana Shilpa Shetty, acesta a devenit “inamicul” numarul unu al indienilor din orasele Mumbai, Varanasi si New Delhi, informeaza imdb.com.

Starul din “Pretty Woman” a imbratisat-o si a sarutat-o pe obraz de mai multe ori pe populara actrita in cadrul unei conferinte de presa la New Delhi. Gestul actorului a jignit populatia indiana, care sustine ca Gere a mers mult prea departe intr-o tara in care gesturile de afectiune sunt inca considerate lucruri tabu.

Fotografiile in care Gere o saruta pe frumoasa actrita au aparut luni pe prima pagina a ziarelor din India. Astfel, persoanele ofensate de gestul actorului, au hotarat ca in forma de protest fata de cele intamplate sa dea foc fotografiilor cu Gere si Shetty.

Marti actrita a tinut sa ii ia apararea lui Gere si a declarat: “Inteleg ca aceasta este cultura lor. Consider ca gestul lui nu a fost atat de obscen si nu cred ca oamenii ar fi trebuit sa reactioneze atat de urat. Inteleg ceea ce simt ei acum, dar nu vreau ca un strain sa plece cu amintiri urate de aici.”