Joi, ziua in care presedintele tarii a fost suspendat de Parlamentul Romaniei, a coincis cu o serie de recorduri absolute pentru site-ul Hotnews.ro. Aceste recorduri nu au venit fara mici erori. Din cauza numarului foarte mare de vizitatori, au aparut probleme de functionalitate pentru care ne cerem scuze.

Cel mai comentat articol din istoria HotNews.ro, cea mai citita stire intr-un interval de mai putin de 24 de ore - sunt doar cateva dintre recordurile atinse joi.

Articolul care a reflectat mitingul pro Basescu din Piata Universitatii a strans aproape o mie de comentarii, record absolut.

Acelasi articol a fost citit de aproximativ 60.000 de persoane, o cifra comparabila cu tirajul unui cotidian precum Evenimentul Zilei.

Traficul inregistrat de site-ul HotNews.ro a depasit 90.000 de vizitatori, conform Trafic.ro, precum si aproape 670 de mii de afisari (articole citite).

Pe locul secund in topul articolelor de joi s-a clasat stirea despre suspendarea lui Basescu, strangand 40.000 de cititori si peste 300 de comentarii, cea mai mare parte critice la adresa Parlamentului.