Politia din Dubai a arestat trei persoane banuite de implicarea intr-un jaf ce a avut loc la jumatatea lunii aprilie, in urma caruia au fost furate mai multe bijuterii cu o valoare estimata la patru milioane de dolari, informeaza GulfNews.

Doi dintre suspecti au fost arestati in Emiratele Arabe Unite, in timp ce al treilea a fost arestat intr-o tara est-europeana, politia din Dubai nedezvaluind numele acesteia.

“Bijuteriile furate pot fi tinute intr-o singura palma”, a precizat Dahi Khalfan Tamim, un inalt oficial din cadrul politiei din Dubai. Potrivit acestuia, prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

La data de 15 aprilie, mai multi barbati inarmati au intrat cu masina intr-o bijuterie, reusind sa puna mana pe pretioasele bijuterii in mai putin de doua minute.

Politia din Dubai a precizat ca membrii grupului sunt toti din Europa de Est si au folosit pasapoarte realizate pe numele unor persoane ucise in conflictele din aceasta zona a Europei.

Unul dintre suspecti avea supra sa 14 pasapoarte falsificate, a precizat Dahi Khalfan Tamim fara insa a oferi informatii despre numarul total al persoanelor implicate in jaf.