Andreea Marin refuza sfaturile medicilor. In vreme ce toata lumea o indeamna sa renunte la ultimul an de 'Surprize, surprize', pentru a nu avea probleme cu sarcina, vedeta este decisa sa-si respecte promisiunea: va merge inainte, indiferent de riscuri.

Este primul interviu acordat de Andreea Marin dupa ce a anuntat ca va avea un copil.

Renunti la 'Surprize' din pricina sarcinii?

Andreea Marin: Nu vad legatura intre cele doua evenimente. Nu exista nici o schimbare in planurile mele profesionale. Tot ce am declarat anterior ramane valabil. Sunt un om de cuvant si voi duce la capat anul 9 de 'Surprize'.

S-a barfit despre sarcina ta si inainte de a ramane gravida? De unde crezi ca a pornit? Crezi ca ai dusmani care alimenteaza barfe?

Nu e vorba de dusmani, ci de oameni care nu au subiecte de dezbatut si ma tot transforma in mama-eroina. Am fost insarcinata de mai multe ori pe an de cativa ani incoace, conform zvonurilor. Eu imi vad de treaba si, in timp ce altii vorbesc, eu construiesc.

Care e relatia cu soacra ta, avand in vedere ca s-a scris des, in ultima vreme ca nu va aveti bine?

Nu a existat nici macar o clipa de tensiune intre noi doua, sunt doar inventii de 2 lei ale presei de scandal. Eu sunt norocoasa, cine o cunoaste pe mama lui Stefan isi da seama imediat ca are in fata o doamna in adevaratul sens al cuvantului, un om frumos, inteligent si intelept. Ea si sora mea sunt cele mai bune prietene ale mele.

Te-ai certat cu Stefan pentru ca a sarutat-o pe Oana Sarbu la 'Dansez pentru tine'?

Nici gand, a fost un gest firesc in context, exagerarile voite nu ma intereseaza.

Integral in Libertatea