Food & Bar Magazine organizeaza in data de 9 mai, la Athenee Palace Hilton, evenimentul Food Service Industry Forum (FSIF) - primul eveniment dedicat exclusiv industriei food service din Romania. La aceasta manifestare vor participa unii dintre cei mai cunoscuti operatori food service locali, dar si reprezentanti ai companiilor din acest sector.

Potrivit unui comunicat de presa remis HotNews.ro, temele propuse abordeaza oferta de spatii comerciale, obiceiurile de consum ale clientilor, problematica distributiei si aprovizionarii, dezvoltarea si mentinerea brandurilor Food Service pe piata romaneasca, precum si alte subiecte la zi.

Evenimentul se adreseaza tuturor managerilor de locatii din Bucuresti si din tara, dar si furnizorilor de produse sau servicii care deservesc aceasta piata. Participarea la Food Service Industry Forum va asigura accesul direct la informatii extrem de utile in afaceri.

Pentru mai multe informatii despre modul in care va puteti inscrie la Food Service Industry Forum, puteti accesa site-ul www.foodandbar.ro sau trimite la adresa de mail: marketing@bpgroup.ro.

Food & Bar Magazine reprezinta un concept editorial specializat, care se adreseaza managerilor si specialistilor din industria de baruri si restaurante din Romania. Fondata in 2005, publicatia s-a impus ca revista tendintelor din acest domeniu.