Celebra actrita Sandra Bullock cere protectie din partea autoritatilor. Ea a solicitat judecatorilor din California eliberarea unui ordin de restrictie pentru a-si proteja familia de o admiratoare, care a incercat sa il calce cu masina pe sotul ei, Jesse James.

Vedeta, in varsta de 43 de ani, vrea ca agresoarea sa nu se apropie la mai putin de 500 de metri de familia sa, relateaza site-ul etonline.com.

Incidentul s-a petrecut pe data de 22 aprilie, cand Marcia Valentine, in varsta de 45 de ani, a incercat de patru ori sa-l calce cu masina pe Jesse James. Femeia a fost arestata a doua zi si acuzata de agresare cu o arma mortala. Valentine a fost eliberata pe cautiune si trebuie sa se prezinte la tribunal pe 22 mai.

Sandra Bullock si Jesse James, un constructor de motociclete si vedeta unui reality show de televiziune, s-au casatorit in vara anului 2005 si au impreuna trei copii.

In mai 2006, un judecator californian a reinnoit pentru trei ani un ordin de restrictie prin care se cerea unui barbat in varsta de 37 de ani sa nu se apropie de Sandra Bullock.