Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu sunt in stare de suspendare si nu vor intra contra lui CFR Cluj. Echipa medicala a lui Dinamo a anuntat ca si mijlocasul central de acoperire Margaritescu are probleme.

[c:1:d]La nivelul declaratiilor, conducatorii din Stefan cel Mare au sugerat ca in aceste ultime runde antrenorul ar putea folosi jucatorii care au evoluat mai putin in sezon.

Antrenorul Mircea Rednic nu agreeaza o asemenea atitudine: "Imi aduc aminte ce am patit cu Tottenham, cind am pacalit fotbalul".

Clujul - sprint final

Oficialii clujeni declara ca nu isi doresc ca Dinamo, deja campioana, sa foloseasca echipa a doua. "Ar fi si periculos pentru noi!", spune antrenorul Bergodi care admite ca se astepta sa fie demis daca nu ar fi invins Rapidul.

Italianul ar fi acceptat o decizie-limita: "Pierdusem si cu Steaua, facusem egal la Pitesti, nu as fi avut nicio scuza".

Bergodi nu a semnat prelungirea contractului: "Am fost invitat de domnul Muresan sa discutam, insa am refuzat pentru simplul motiv ca inca nu am indeplinit obiectivul (locul 2 sau 3). Cind o sa il indeplinesc, o sa vorbim. Acum situatia e incerta, nu ar fi corect din partea mea sa semnez un nou contract si apoi sa ne trezim, Doamne fereste!, ca am ratat aceste obiective!"

Surse convergente spun ca Ioan Andone a fost contactat pentru a prelua echipa din vara. Andone a mai fost sunat de oficialii CFR in toamna, cind antrenor era Dorinel Munteanu.