In ultimii ani, economia romaneasca a reusit sa devina foarte atractiva pentru marile companii internationale. Simtind oportunitatile oferite de dezvoltarea economica, remarcata in special dupa anul 2000, acestea nu au intarziat sa-si deschida birouri aici.

Unele si-au construit ulterior sau au preluat capacitati de productie existente. Business-ul de anvergura a atras dupa sine si dezvoltarea pietei de consultanta.

Crestere spectaculoasa a afacerilor

Una dintre primele firme mari de consultanta care au venit in Romania, mai precis in urma cu 13 ani, a fost Assystem din Franta.

Specializata in proiecte de consultanta in inginerie, tehnologii si inovatie in aeronautica, industria auto, energie si industrie, venirea companiei in tara noastra a fost, de fapt, o urmare fireasca a deciziei clientilor pe care ii avea deja sa vina in Romania, spune Dominique Louis, presedintele Assystem.

Acum, compania isi desfasoara activitatea in trei centre, localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti, iar in scurt timp va deschide un al patrulea centru, la Sibiu, al carui scop va fi dezvoltarea solutiilor informatice. "Suntem legati de proiectele de investitii majore, iar Romania are un mare potential in domeniul investitional.

Integral in Romania Libera