Presedintele suspendat Traian Basescu nu a stat linistit in ziua referendumului, desi dimineata, dupa ce a votat, declarase ca va astepta acasa pana aproape de inchiderea urnelor. A facut o vizita neanuntata la PD Bucuresti, a trecut de cateva ori si pe la propriul sediu de campanie si a facut si o baie de multime la Selgros Baneasa.

Basescu a ajuns la PD Bucuresti, pe strada Modrogan, la 12.30, trei ore dupa ce declarase ca-si va petrece ziua acasa, cu familia. Dupa mai bine de o jumatate de ora, a iesit, a glumit cu ziaristii si le-a spus ca are emotii si ca merge la cumparaturi. Spre surpriza generala, o jumatate de ora mai tarziu, el a ajuns la sediul sau de campanie, pe strada Vasile Lascar 148.

In cele din urma, Traian Beasescu a ajuns si la cumparaturi, la Selgros Baneasa, de unde s-a dus din nou la sediul de campanie.

In jurul orei 19.00, presedintele suspendat este asteptat sa-si faca aparitia la sediul central al PD, in Modrogan 1, unde va sustine o declaratie dupa ora 20.00, dupa anuntarea primelor exit-poll-uri.