Vodafone a prezentat luni dispozitivele Vodafone 125 si Vodafone 225, primele telefoane mobile care se adreseaza clientilor cu venituri reduse produse exclusiv pentru Vodafone de ZTE Corporation, ca urmare a parteneriatului global incheiat intre cele doua companii in luna decembrie a anului trecut, informeaza un comunicat de presa al Vodafone.

In Romania, dispozitivele vor fi comercializate incepand cu data de 1 iunie 2007, in magazinele proprii Vodafone Romania si in reteaua partenerilor sai.

Potrivit informatiilor companiei, telefoanele vor fi comercializate, pentru inceput, de catre Vodafone Romania, Vodafone Egipt si Vodacom (Africa de Sud), la preturi foarte scazute pentru a facilita accesul utilizatorilor la serviciile de telefonie mobila.

“Ne bucuram sa aducem pe piata romaneasca noi telefoane mobile Vodafone, la preturi foarte accesibile si, in acelasi timp, cu un nivel ridicat de calitate, ca urmare a parteneriatului global incheiat de Vodafone si ZTE Corporation. Pentru multi romani, in special din zonele rurale, costul telefoanelor reprezinta o bariera in accesul la serviciile de comunicatii.

Pentru a raspunde acestei nevoi, oferta noastra va include telefoane cu preturi accesibile oricarei categorii de utilizatori”, a spus Liliana Solomon, Presedinte si CEO Vodafone Romania.

Noile telefoane mobile Vodafone 125 si Vodafone 225 vor fi comercializate incepand cu data de 1 iunie 2007, in magazinele proprii Vodafone Romania si in reteaua partenerilor sai.

Contactati de Hotnews.ro oficialii companiei au declarat ca preturile terminalelor mobile vor fi cunoscute abia incepand cu 1 iunie 2007.

“Detaliile de pret vor fi oferite incepand cu 1 iunie cand va incepe si comercializarea acestora. Oricum vor fi mai multe pachete atat pentru clientii cu cartela cat si pentru cei cu abonament”, au precizat pentru Hotnews.ro oficialii Vodafone Romania.

Vodafone 225 este un terminal dual band GSM 900/1800, cu ecran color si meniu care include tonuri de apel polifonice, jocuri, calculator. Vodafone 125 ofera aceleasi optiuni, cu exceptia ecranului telefonului, care este alb negru. Ambele terminale au un design modern si atractiv.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra peste 7,71 milioane de clienti, la sfarsitul anului trecut. Vodafone are divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 200 milioane de clienti din intreaga lume.