Orange Romania a anuntat luni lansarea a noi optiuni de roaming atat pentru utilizatorii PrePay cat si pentru abonati, care permit efectuarea de convorbiri la tarife cu 67% si respectiv 44% mai mici decat tarifele anterioare, informeaza un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.

Potrivit informatiilor companiei, clientii Orange PrePay beneficiaza, activand noua optiune Advantage, de o reducere suplimentara a tarifelor de roaming in 20 de retele din Europa. Astfel, odata activata optiunea Advantage, tariful pentru un apel catre Romania scade pana la 0.69 euro/minut, cu pana la 67% fata de tarifele vechi. Optiunea este gratuita si poate fi activata prin apel la Serviciul Clienti.

Abonatii Orange pot activa noua optiune Roaming Europe care ofera tarife cu pana la 44% mai mici fata de tarifele standard in tarile europene. In primul trimestru al acestui an, numarul abonatilor Orange Romania a crescut cu peste 16%, operatorul de telefonie mobila avand in prezent peste 8,05 milioane de abonati.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, urmat de Vodafone, cu peste 7,7 milioane de abonati.