Britney Spears a postat pe website-ul ei o scrisoare deschisa in care spune ca spera ca oamenii sa isi schimbe parerea despre ea, informeaza cbs.com. Spears, in varsta de 25 de ani, a scris ca a fost surprinsa cand a vazut stirile care au aparut in presa si care le-au schimbat total fanilor parerea despre ea.

Cantareata a declarat ca internarea la dezintoxicare a fost “umilitoare” pentru ea.

Britney a scris: “Se comportau cu mine ca si cum as fi fost un copil obraznic. Fostul meu manager a incercat sa-mi controleze viata si sa imi impuna ce sa fac dupa ce am divortat de Kevin Federline. Am fost distrusa si cred ca am fost si putin socata. Nu stiam la cine sa ma duc.

Cand totul s-a terminat, am constientizat cat de multa energie si dragoste pusesem in vechea relatie si nu stiam ce trebuie sa fac, iar acest lucru m-a intristat foarte mult. Marturisesc ca eram pierduta.”

Spears si-a concediat managerul in luna aprilie si a realizat o inregistrare video in care ii multumea pe un ton sarcastic ca a trimis-o la clinica de dezintoxicare Promises din Malibu.

Cantareata a mai scris ca nu invinovateste pe nimeni pentru experienta prin care a trecut, insa vrea ca oamenii sa stie ca se simte ca a fost folosita.

“Pentru ca m-am aflat in acea stare de vulnerabilitate si am mers la petreceri cu prieteni a trebuit sa platesc mai tarziu, insa a fost o uriasa lectie pentru mine. Cred ca principala problema a fost faptul ca am lasat prea multi oameni sa intervina in viata mea. Niciodata nu ai de unde sa stii care sunt intentiile celorlalte persoane. A trebuit sa pun capat relatiilor cu foarte multi oameni. “

Spears a incheiat prin a scrie: “Imi doresc de la viata acelasi lucru ca si voi - sa fiu fericita.”