Deputatul PC Constantin Tudor, semnatar al motiunii PD, urmeaza sa se inscrie saptamana aceasta la filiala PD Calarasi.

“Am luat aceasta decizie in urma schimbarii scenei politice si iesirii PC de la guvernare. Sunt in discutii cu membrii PD ai filialei Calarasi inca din noiembrie si mi s-a confirmat zilele aceste ca pot veni sa ma inscriu in Partidul Democrat”, a declarat Constantin Tudor pentru HotNews.ro.

“Sunt nemultumit de conducerea PC”, a mai spus acesta.

Activitatea politica a lui Constantin Tudor

  • Din 1993 - membru PDSR/PSD:
  • 1994 - 1997 - presedinte Organizatia municipala PDSR Calarasi;
  • 2001 - 2004 - prim-vicepresedinte Organizatia judeteana PSD Calarasi;
  • Iulie 2004 - presedinte interimar al Organizatiei judetene PSD Calarasi.
  • Februarie 2005 a intrat in PC

    Grupul parlamentar al lui Voiculescu s-a subtiat de tot

    De la inceputul actualei legislaturi, Partidul Conservator a pierdut noua deputati, in acest moment mai avand doar 16. Potrivit NewsIn, cei mai multi au plecat la PD: Dan Liga, Dumitru Becsenescu, Gratiela Iordache si Tudor Constantin.

    Alti trei deputati conservatori (Adrian Siroja, Liviu Almasan si Nicolae Popa) s-au inscris in PNL, Florea Voinea in PSD, in timp ce Pantelimon Manta a ramas independent.

    Si PSD pierde un deputat

    Si deputatul PSD Catalin Buhaianu - semnatar al motiunii de cenzura - a parasit partidul. Potrivit unor informatii convergente, si el este asteptat sa se inscrie in PD.

    “Mi-am dat demisia din PSD pentru ca este inacceptabila atitudinea presedintelui organizatiei PSD Botosani”, a declarat Buhaianu pentru HotNews.ro.

    "Nu accept sa mi se spuna ce sa fac sau sa fiu tras la raspundere de un om care este departe de a fi exponentul social-democratiei in Romania. Un om care detine numeroase piese de aur, ghiuluri, lanturi, bratari si care le afiseaza ostentativ si pe deasupra mai aduce si injurii membrilor filialei nu este in opinia mea un lider PSD.

    Mi-am dat demisia pentru ca nu vreau sa am de-aface cu astfel de oameni si raman deocamdat deputat independent”, a mai spus deputatul ex-PSD. Seful PSD Botosani este Constantin Contac.

    Intrebat daca se va inscrie in PD, acesta a declarat ca “nu m-am gandit deocamdata sa ma inscriu in vreun alt partid politic”.

    Activitatea politica a lui Buhaianu

  • 2001 - membru PSD;
  • 2002 - vicepresedinte Organizatia Tineret PSD Botosani;
  • 2004 - secretar Organizatia Judeteana PSD Botosani.