Actorul Johnny Depp, din filmul Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort (Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest) a fost premiat de doua ori MTV Movie Awards, informeaza bbc.com.

Partea a doua a “Piratilor din Caraibe” a castigat premiul pentru cel mai bun film, iar actorul principal, Johnny Depp, cel care interpreteaza personajul capitanul Jack Sparrow, a primit premiul pentru cea mai buna interpretare.

Depp a urcat pe scena pentru a ridica premiul impreuna cu producatorul Jerry Bruckheimer si a declarat: “Tin sa ii multumesc acestui om si firmei Disney pentru ca nu m-a concediat.”

Actorul britanic, Sacha Baron Cohen, care a scris si a jucat in filmul Borat - Invataturi din America pentru ca sa faca beneficiul glorioasei natiuni al Kazahstanului (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan) a primit premiul pentru cea mai buna interpretare dintr-o comedie.

In momentul in care a urcat pe scena pentru a-si primi premiul, Cohen a declarat: “Din nefericire Borat nu poate fi aici in aceasta seara. El a inceput sa simte presiunea adusa de faima si a trebuit sa se interneze la reabilitare.“

Cohen si Ferrell (foto:mtv.com)

Sacha Baron Cohen a mai castigat si premiul pentru cel mai "tare" sarut, impreuna cu Will Ferrell pentru interpretarea din Vitezomanu' Ricky Bobby (Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby).

Printre castigatorii MTV Movie Awards 2007 se mai numara Jack Nicholson (cel mai bun actor in rol negativ), Gerard Butler, din “300”, care a castigat premiul pentru cea mai buna lupta, fiul lui Will Smith, Jaden, cel care a primit titlul pentru cewl mai bun debut pentru rolul din In cautarea fericirii (The Pursuit of Happyness).

Ceremonia de decernare a premiilor MTV Movie a avut loc in Amfiteatrul Gibson, duminica 3 iunie 2007. Fiecare castigator a primit binecunoscuta “punga de floricele aurita”.

Pentru a vedea lista completa a castigatorilor MTV Movie Awards 2007,click aici.