Colaboratorul postului de televiziune se ocupa de emisiunea "Brigada de interventie". Colaboratorul OTV arestat la Sibiu pentru santaj se numeste, potrivit politiei, Cristian Petcuta. Miercuri, Dan Diaconescu, proprietarul OTV, spunea ca nu cunoaste pe nimeni la OTV cu acest nume.

La inceputul saptamanii, Cristian Petcuta a fost surprins in flagrant in timp ce primea 2.000 de euro de la Toader Roman, primarul comunei Blajel. Potrivit lui Roman, Cristian Petcuta i-a cerut bani pentru a nu difuza pe OTV o caseta defaimatoare la adresa sa.

Cristian Petcuta (50 de ani) se prezenta colegilor de breasla si drept Cristi Petcu. El este cunoscut ziaristilor care participau, printre altele, la conferintele de presa ale Ministerului de Interne.

Potrivit informatiilor EVZ, Cristian Petcuta avea inchiriat de la OTV un spatiu de emisie, pe care realiza emisiunea „Brigada de interventie” (vinerea, intre orele 16.10 si 16.35, conform grilei de programe a postului).

Potrivit Registrului Comertului, Cristian Petcuta este asociat in firma Mediacris Advertising Production SRL, unde detine 90a din partile sociale. Obiectul de activitate al firmei este, in principal, difuzarea si productia programelor de radio si televiziune.

Contactat de EVZ, Cristian Petcuta nu a comentat cazul primarului din Blajel. „Nu vreau sa comentez in niciun fel tot ce s-a dat publicitatii pana acum”, a declarat Petcuta.

Persoane care au tinut sa-si pastreze anonimatul au declarat pentru EVZ ca Cristian Petcuta percepea sume de bani pentru materiale. Petcuta spune ca afirmatiile nu au nicio legatura cu realitatea. „Este vorba doar de taxele de productie, de montaj, de cheltuielile cu deplasarea”, a explicat acesta pentru EVZ.

Integral in EvZ