Unul dintre cei mai creativi fotbalisti din Liga 1, Ianis Zicu a semnat un contract cu Dinamo pentru urmatorii 4 ani!

"Este jucatorul nostru", a anuntat managerul Cristi Borcea, multumind impresarilor lui Zicu - acestia au rascumparat contractul pe care Ianis il avea cu Internazionale Milano si au directionat fotbalistul catre clubul la care s-a consacrat.

"Sunt fericit ca m-am intos la Dinamo", spune jucatorul pentru care s-au mai batut Poli Timisoara si Rapid.

Clubul giulestean, pentru care Zicu a evoluat sezonul trecut (sub forma de imprumut), a incercat sa il cumpere definitiv, insa s-a lovit de dorinta jucatorului, dar si de metoda prin care impresarii fotbalistului l-au facut "liber de contract".

Agentii lui Zicu (Ioan si Victor Becali) au rascumparat contractul cu Inter Milano special pentru a-l transfera la Dinamo, echipa care va evolua in preliminariile Ligii Campionilor.

Desi finantatorul Rapidului aflase ca Ianis nu mai este legat in proprietatea lui Inter, impresarii au negat: "Copos are halucinatii!" In realitate, ei tocmai obtinusera drepturi depline asupra fotbalistului.

Prin transferul la Dinamo, "afacerea Zicu" se poate transforma intr-una profitabila pentru toate partile: daca echipa intra in grupele Ligii, cota fotbalistului ar creste sensibil, implicit sansele unei noi tranzactii.