Dintre celelalte posturi, cele mai avantajate sunt cele de desene animate, Jetix si Minimax avand audiente considerabil mai mari fata de cele din cursul saptamanii.

Dimineata „desenelor”

Sambata dimineata, intre orele 9.00 si 12.00, Pro TV si TVR 1 au fost cele mai urmarite posturi, urmate de Realitatea TV. Canalele de desene animate sunt in top 10: Jetix este pe locul patru (57.000 de telespectatori in medie pe minut), iar Minimax pe locul 6 (54.000), inainte de posturi precum TVR 2 si Acasa.

In clasamentul emisiunilor, cel mai urmarit program sambata dimineata, in lunile aprilie si mai, a fost serialul de comedie „Razboiul de acasa” (de pe Pro TV), urmat de un alt sitcom difuzat de postul din Pache Protopopescu, „Doi barbati si jumatate”.

Niciun program al unor posturi precum Antena 1 si Acasa TV nu este in Top 20 sambata dimineata. In schimb, Jetix si Minimax apar cu emisiuni cu audiente intre 60.000 si 77.000 de telespectatori.

In intervalul de maxima audienta (prime time, orele 19.00-23.00), sambetele din aprilie si mai au fost dominate de TVR 1, cu „Surprize, surprize”. Pe langa stiri, filmele de la Pro TV si de la Antena 1 au fost, de asemenea, printre programele preferate.

Integral in Evz