Tobosarii de la Yamato Drummers au venit cu cateva zile mai devreme in Romania pentru a se acomoda cu Sala Polivalenta, unde va fi construita o adevarata scena de teatru, special pentru acest spectacol. Evenimentul va avea loc miercuri 13 iunie, incepand cu ora 20:00, iar accesul in sala se va face incepand cu ora 19:00. Show-ul va avea doua acte a cate 45 de minute, cu 15 minute pauza intre ele.

Spectacolul creat de Yamato Drummers este unul total, trupa fiind formata din zece percutionisti japonezi - cinci baieti si cinci fete. Specialistii japonezi au calculat ca efortul depus de un tobosar de la Yamato pe timpul unui concert este de trei ori mai mare decat efortul depus de un campion de box in timpul unei finale pentru o centura mondiala.

Pentru evenimentul de la Salal Polivalenta, tobosarii de la Yamato au adus una dintre cele mai mari si mai grele tobe de lemn din lume - toba Odaiko, care va fi pozitionata in centrul scenei. Toba masoara 170 de centimetri in diametru, cantareste 450 de kilograme si este facuta din trunchiul unui copac batran de 400 de ani

Biletele au preturile cuprinse intre 70 si 160 RON si se gasesc in cele 30 de puncte de vanzare din magazinele Flanco din toata tara, ale Bilet.ro, la libraria Carturesti, Sala Polivalenta si online pe site-ul www.bilet.ro.