Trupa KUMM implineste 10 ani de existenta. Exista oameni care ii iubesc neconditionat, exista cei care i-au descoperit in timp, prin muzica si exista si cei care ramin indiferenti la rockul lor alternativ cu accente de jazz.

Dar cea mai trista grupa este formata din cei care le stiu cintecele si nu stiu ca sunt o trupa romaneasca - pentru ca KUMMii cinta in engleza si “suna prea bine” pentru plaiurile mioritice (comentariu des intilnit pe You Tube si in comentariile de pe Hotnews).

Uitati-va la mine: nu sunt exact genul de gruppie. Am multe pe cap, sunt lenesa, nu sunt tocmai o pasare de noapte si nici rockul nu este neaparat prima mea alegere muzicala. Dar la concertele lor ma duc, ori de cite ori am ocazia, pentru ca au un show live de toata mindretea, din care iesi la 1 noaptea mai plin de energie decit atunci cind ai intrat.

La lectiile de “management karmic” se spune sa-ti platesti sursa de energie (fie ea religioasa, naturala sau de care o fi). Eu m-am decis sa platesc asumindu-mi public simpatiile KUMMuniste, incercind sa le cresc un pic vizibilitatea, stiind ca exista out there oameni carora muzica lor le-ar face la fel de mult bine ca si mie - sau macar tot atita placere.

Asa ca lansez aici si akumm campania Magna KUMM Laudae. Voi posta aici stiri si pove-stiri, anunturi despre concerte, linkuri cu si despre, sa stiti si voi ce si kumm.

Daca va aranjeaza, puteti sa deveniti si voi oameni kummsecade - si sa dati vorba mai departe. La atita facatura cita e in muzica romaneasca, da real thing merita scos in evidenta.

Comenteaza pe Blog de dat cu capul