Furtuni devastatoare au avut loc, marti seara, in mai multe judete din tara. Furtunile au produs pagube insemnate si au dus la ingreunarea tarficului rutier si feroviar. Potrivit unui comunicat al Societatii Electrica SA, au ramas fara energie electrica peste 400 de localitati din 10 judete, cele mai afectate fiind Dambovita si Prahova.

In document se mai precizeaza ca echipele de interventie actioneaza pe teren, pentru remedierea situatiei.

La Drobeta Turnu Severin, o persoana a murit iar 11 au fost ranite de copacii sau crengile care s-au prabusit pe strazile orasului, transmite corespondentul Hotnews.ro.

Si in judetul Prahova, o persoana a fost ranita, dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla. Peste 350 de posturi de transformare energie electrica au fost afectate, iar numeroase localitati au ramas fara curent electric.

In Dambovita, rafalele de vant au smuls acoperisurile a 20 de blocuri si case, iar 15 autoturisme au fost avariate.

Desi pentru Bucuresti nu s-au anuntat precipitatii, furtuni violente au izbucnit in mai multe zone ale Capitalei. Mai multi copaci si stalpi de curent electric au cazut, iar doua persoane au fost ranite, acestea aflandu-se insa in afara oricarui pericol. Sectorul 4 al Capitalei a fost cel mai afectat.

In alte zone ale Capitalei insa a plouat normal si nu s-au inregistrat fenomene extreme.