CFR Calatori va introduce, dupa efectuarea unui studiu de marketing, abonamente speciale reduse cu 40%, pentru navetisti, pe baza negocierilor desfasurate cu angajatorii acestora. Alte reduceri vor fi acordate si calatorilor individuali, in functie de numarul de calatorii efectuate si de perioada acestora, a declarat directorul companiei, Alexandru Noaptes.

„Intentionam sa stimulam vinzarile de abonamente si bilete catre companii, astfel ca la un anumit numar de bilete sau abonamente cumparate sa acordam citeva gratis“, a mai spus Noaptes. El a adaugat ca persoanele fizice ar putea beneficia, la un anumit numar de carnete de calatorii cumparate, de un numar de calatorii gratis pe o linie de vacanta.

In plus, potrivit lui Noaptes, an-gajatii ar putea sa-si deduca la angajatori o parte dintre cheltuielile efectuate cu transportul feroviar, dar o astfel de schema va fi aprobata de Guvern.

Un alt proiect al CFR Calatori priveste realizarea unei linii de mare viteza. Traseul exact va fi indicat de un studiu de fezabilitate care va fi facut in termen de cel mult doua luni. Trenurile vor putea circula cu o viteza mai mare de 250 de kilometri la ora, promite Ludovic Orban.

Integral in Cotidianul