Paula Seling va canta in deschiderea concertului lui Michael Bolton ce va avea loc la Brasov pe data de 7 iulie, pe Arena Sportiva "Ion Tiriac". Concertul cantaretei va incepe la ora 20.30, iar accesul in arena va fi permis incepand cu ora 18.00, potrivit unui comunicat de presa.

Reprezentantul Pro Show Music (producatorul spectacolului de la Brasov), Eugen Cermac a declarat: "Am ales Paula Seling deoarece consideram ca este una dintre putinele voci de la noi din tara ce corespund unui eveniment live de aceasta talie dar si datorita faptului ca brasoveni au o legatura de suflet cu cantareata ce a castigat Cerbul de Aur din 2002.".

Michael Bolton a vandut peste 52 de milioane de albume in intreaga lume, a primit 20 de discuri de platina doar in Anglia, a castigat zeci de premii, dintre care 2 Grammy, iar cantecele sale au fost difuzate de peste 5 milioane de ori. Printre hit-urile sale se numara "How Am I Suppose to Live Without You", "Can I Touch You There", "When a Man Loves a Woman", s.a.

Ultimul sau album, “Bolton Swings Sinatra”, cuprinde o selectie a pieselor lui Frank Sinatra, cum ar fi: “New York, New York,” “Night and Day,” “My Funny Valentine,” “Fly Me to the Moon,” si “That’s Life”.

Biletele la concertul lui Bolton au preturi cuprinse intre 40 si 200 de RON si se gasesc in cele 30 de puncte de vanzare ale BILET.RO din reteaua nationala a magazinelor FLANCO, casele de bilete VREAU BILET.ro din Bucuresti, online la www.bilet.ro si in Brasov la Teatrul Dramatic, Libraria St. O. Iosif si in Piata Sfatului.