Site-ul de licitatii on-line eBay.it are un nou produs expus pentru vanzare: capitanul echipei nationale de fotbal, Cristian Chivu. "Luati acasa un mercenar cu fundite. Chivu in carne si oase" este oferta propusa de un fan dezamagit de atitudinea romanului. Licitatia a ajuns deja la 10 milioane de euro, numarul ofertelor de cumparare a lui Chivu trecand de 60.

"Il vand celui care ofera mai mult pe Cristian Chivu! Chiar pe el, fundasul echipei AS Roma indragostit de bani! Daca veti sti sa faceti o oferta buna, veti vedea ca va va urma oriunde, doar daca cineva nu va oferi mai mult. Sfidati echipe ca Real Madrid, Barcelona si Inter! Distrati-va si oferiti cinci milioane de euro si veti vedea ca el oricum s-a inteles cu altii.

Sunt la pachet si fratii Becali (impresarii lui)! Ganditi-va, puteti juca fotbal in gradina cu Chivu, iar fratii Becali sa faca pe portarii. Taxele de expediere? Totul este gratis, vor fi adusi in suturi de fanii romani", se arata in mesajul postat de site-ul eBay.

Cristian Chivu a refuzat in aceasta vara ofertele venite de la Real Madrid si FC Barcelona, deoarece contractul propus era sub pretentiile jucatorului. Singurul club care i-a oferit un contract "pe masura" este Inter Milano, dar campioana Italiei nu s-a inteles la pret cu AS Roma, clubul cu care fundasul roman mai are contract pana in 2008.