Eva Longoria a declarat ca a fost destul de calma la nunta sa cu Tony Parker, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza examiner.com. “Stilistul meu, Robert Verdi, si toate persoanele care au fost in jurul meu imi spuneau: “Esti atat de calma!!”. De fapt, eu nu ma stresez niciodata.”, a declarat Longoria pentru revista OK!.

Actrita din “Neveste disperate”, in varsta de 32 de ani, si starul NBC, in varsta de 25 de ani, s-au casatorit civil la Paris vinerea trecuta. In ziua urmatoare, s-au casatorit religios la o biserica din apropierea muzeului Louvre si au organizat o petrecere intr-un castel francez.

“Toate femeile viseaza sa aiba parte de o nunta frumoasa, romantica.”, a spus Longoria. “A fost extraordinar sa vad ca nunta are loc dupa atatea luni de pregatiri. Am vrut ca invitatii nostri sa aiba parte de o experienta unica. Totul a fost facut asa incat ei sa se simta bine.”.

Printre invitati s-au numarat Teri Hatcher, Felicity Huffman si cantareata Sheryl Crow.

Parker, care s-a nascut in Belgia si a crescut in Franta, a spus ca Longoria a ales locatia pentru nunta. “Nu am vrut ca nunta sa aiba loc la Paris pentru ca trebuia sa invitam mai multe persoane decat as fi dorit.”, a spus Parker.

Longoria s-a amuzat in timpul ceremoniei de casatorie, pentru ca a trebuit sa faca juramintele in limba franceza. “Ea a decis ca eu sa fac juramintele in limba engleza, iar ea in limba franceza. Au fost si cateva cuvinte mai grele. Sunt foarte mandru de ea.”, a spus Parker.