Creatoarea de moda Stella McCartney - fiica lui Sir Paul McCartney - asteapta cel de-al treilea copil impreuna cu sotul ei, Alasdhair Willis, la doar 7 luni dupa nasterea celui de-al doilea.

O sursa a declarat pentru Daily Mirror: “Paul iubeste sa fie alaturi de familie. Familia l-a ajutat sa treaca peste procesul de divort pe care l-a avut cu Heather Mills. Va fi in culmea fericirii cand bebelusul va veni pe lume.”.

Potrivit lse.co.uk, copilul se va naste la sfarsitul acestui an. Stella, in varsta de 35 de ani, a dat nastere unei fetite, Bailey Linda Olywn, pe data de 8 decembrie 2006, iar primul ei copil, baietelul Miller Alasdhair James, a venit pe lume pe data de 25 februarie 2005.

Se pare ca Stella isi va ruga una din cele mai bune prietene ale sale sa fie nasa copilului: pe supermodelul Kate Moss sau pe designerul Sadie Frost.

Momentan, Stella McCartney se pregateste pentru debutul la London Fashion Week (Saptamana Modei la Londra), dupa mai bine de 10 ani de cariera in industria modei.

Colectia primavara-vara 2008 a Stellei pentru Adidas va fi prezentata pe data de 20 septembrie la Londra.

Colectia Adidas creata de Stella McCartney cuprinde haine pentru gimnastica, atletism, yoga, tenis, dans si inot.