Dupa turneul austriac incheiat cu un bilant negativ, doua infrangeri si un succes, Steaua a debutat cu o remiza seria jocurilor de pregatire din Olanda. Ros-albastrii au incheiat la egalitate, 2-2, jocul contra viceampioanei Poloniei, GKS Belchatow, golurile formatiei lui Gheorghe Hagi fiind reusite de Nicolae Dica, dupa ce polonezii au condus cu 2-0.

Hagi a inceput partida in alcatuirea Cernea - P. Marin, Ov. Petre, Goian, Emeghara - Badoi, Radoi, Bostina, Ochirosii - Neaga, Dica.

Echipa din Ghencea va disputa urmatorul meci pe 14 iulie cu bulgarii de la Litex Lovech, iar apoi va mai intalni echipele AEK Atena si Willem II.

Adversara Stelei in preliminariile Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin a suferit a doua infrangere in tot atatea zile si tot in fata unei echipe romanesti. Dupa ce au pierdut miercuri cu 2-0 jocul contra lui CFR Cluj, polonezii au fost zdrobiti de FC Vaslui, trupa lui Dorinel Munteanu impunandu-se cu 5-0. Golurile au fost reusite de Temwanjera (o dubla), Ljubinkovic, Adrian Gheorghiu si Bukvic.