Fotbalistul David Beckham si sotia lui, Victoria, au ajuns joi noapte in Los Angeles, unde vor incepe o noua viata. Celebrul cuplu britanic a fost intampinat pe aeroportul din Los Angeles de numerosi fani, informeaza examiner.com.

Cei trei copii ai lor i-au insotit pe timpul zborului, insa nu au iesit din aeroport impreuna cu David si Victoria, pentru a nu fi asaltati de presa.

O fana devotata a lui Beckham, Priscilla Flores, a declarat: “Este atat de atragator...Arata mai bine in realitate decat in reviste. De abia astept sa il vad jucand aici. Datorita lui fotbalul va deveni mult mai popular.”.

Fotbalistul englez, care a ajutat luna trecuta echipa Real Madrid sa castige titlul in Spania, va juca la echipa Los Angeles Galaxy. David urmeaza sa fie inclus in echipa in cursul zilei de vineri, iar debutul ca jucator va avea loc pe data de 21 iulie, in meciul cu Chelsea.

Beckham va castiga in jur de 32.5 milioane de dolari in urmatorii 5 ani, in urma contractului incheiat cu echipa americana.

Beckham spera ca ramana in echipa nationala a Angliei si sa-si ajute echipa sa se califice la urmatorul Campionat European.

Familia Beckham se va muta intr-o vila din Beverly Hills, in valoare de 22 milioane de dolari, si ii va avea ca vecini pe Tom Cruise si Katie Holmes.