Poli Stiinta Timisoara a debutat cu dreptul in noul sezon, sub conducerea unui nou antrenor, cehul Dusan Uhrin jr. si publicul banatean spera ca obiectivul fixat, calificarea intr-o cupa europeana, sa fie realizat in acest an.

Mihaita Plesan si Gigel Bucur cu o dubla au inscris golurile timisorenilor, in timp ce pentru ieseni care au incheiat jocul in 10 oameni, golul de onoare a fost reusit de Sebastian Sfarlea.

Dusan Uhrin i-a trimis inca din primul minut pe Ciprian Dancia, Stelian Stancu si Ionel Ganea, toti adusi in aceasta vara, ultimul purtand chiar banderola de capitan. Pe parcursul jocului a mai intrat la timisoreni si slovenul Dare Vrsic.

Banatenii au deschis scorul in minutul 5 prin Mihaita Plesan care a punctat cu un sut din apropierea punctului de la 11 metri, dupa o faza creata de Gigel Bucur.

In minutul 33, Gigel Bucur a dublat avantajul gazdelor, reluand in plasa centrarea perfecta trimisa in fata portii de Artiom Karamian.

Bucur si-a incheiat seara perfecta cu al doilea gol, in minutul 54, dupa o actiune snur a timisorenilor in care balonul a circulat cursiv pe traseul Abiodun-Plesan-Bucur, iar atacantul lui Poli a plasat mingea pe langa Branet.

Iesenii au ramas in 10 in minutul 59. Radu Ciobanu a vazut direct cartonasul rosu pentru un fault in postura de ultim aparator asupra lui Ionel Ganea. Timisorenii au presat in cautarea golului patru, Ganea trecandu-si in cont o bara, dar oaspetii au fost cei care au inscris. In urma unui contraatac, Sebastian Sfarlea a punctat cu un sut din unghi, la coltul lung.