Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a apostrofat vineri pe ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, ca nu a reusit sa se faca inteles in expunerea sustinuta la reuniunea Asociatiei Comunelor din Romania, care se desfasoara la Neptun.

Remes vorbea despre fondurile europene pentru agricultura, moment in care premierul l-a intrerupt si a spus ca daca ar fi ascultat mot-a-mot ce a spus ministrul Agriculturii nu ar fi inteles nimic.

"Vreau sa spun ca eu, care sunt in Guvern, luand mot-a-mot ce ai spus as fi inteles de-a-ndaratelea. Lasa-ma sa pun eu lucrurile in ordine! Asa este Remes, mai eliptic si intelege ce spune numai cine stie foarte bine despre ce e vorba", a afirmat Tariceanu, intrerupand expunerea lui Decebal Traian Remes.

Desi aceasta nu este prima oara cand ministrul este apostrofat de premier, Decebal Traian Remes sustine ca nu este suparat pe acesta. "Nu vorbesc niciodata alambicat, asa e mintea mea de ardelean si ma intelegeti mai greu dumneavoastra, ceilalti care ganditi mai repede", a mai spus Remes, citat de Realitatea TV.

La randul sau, primul-ministru a explicat ca nu l-a admonestat pe ministrul Agriculturii si ca doar a glumit cu el. "Eu cu Remes glumesc de multe ori, caci de multe ori este prea eliptic in vorbire", a spus Tariceanu.