O prima repriza cu doua goluri, a doua cu multi nervi. Cariera atacantului Ionel Ganea pare sa fi luat sfarsit dupa gestul necugetat al timisoreanului la adresa arbitrului asistent Dorin Mudura. Ganea l-a apucat de gat pe asistent si a vrut sa-l doboare la pamant dupa ce acesta a semnalizat un fault al atacantului.

Golurile intalnirii au fost reusite de Gigel Bucur pentru gazde si Lucian Burdujan pentru bucuresteni.

Agresiunea lui Ganea asupra asistentului

Filmul meciului

Minutul 3: Ionel Ganea are o intrare foarte dura asupra lui Costin Lazar, in apropierea centrului terenului, si primeste doar cartonasul galben, centralul Stefan Erdei nu vrea sa rupa echilibrul numeric.

Nebunie la Timisoara in minutul 17: Abiodun, gasit perfect de Karamian, a centrat de pe partea dreapta si Gigel Bucur a reluat fara sperante pentru Coman, din sase metri.

Artiom Karamian trimite mingea in bara laterala a lui Coman, in minutul 38. Armeanul a vrut sa centreze, dar mingea a luat o traiectorie ciudata si era aproape sa-l surprinda pe portarul giulestean.

Golul timisorenilor este tras la indigo la cealalta poarta in prelungirile primei reprize. Cesinha a centrat de pe partea stanga si Lucian Burdujan a impins balonul in poarta din marginea careului mic.

Sapunaru si Burdujan rateaza golul doi pentru giulesteni in debutul reprizei secunde. Ambii jucatori au avut situatii de singur cu portarul Popa care l-a blocat in minutul 51 pe fundasul rapidist si a urmarit cu privirea sutul lui Burdujan din minutul 54 care a trecut putin peste poarta.

Ionel Ganea este eliminat in minutul 69 pentru un fault asupra lui Sapunaru si are o atitudine incredibila asupra asistentului Dorin Mudura, cel care a semnalizat faultul. Atacantul timisorean il ia de gat pe asistent si vrea sa il tranteasca la pamant, fiind oprit cu greu de patru coechipieri.

La cinci minute dupa ce a fost eliminat, Ionel Ganea a incercat sa revina pe teren, fiind blocat pe tunelul de la vestiare de oamenii de ordine.

Finalul este extrem de tensionat. Marius Popa il impinge pe Burdujan cand jocul era intrerupt, dar centralul nu vede acest gest. Il vede insa pe Boya care are si el un conflict cu un timisorean si atacantul rapidist primeste un galben.

Ultima ocazie de gol ii apartine lui Maftei si vine in minutul 83. Capitanul giulestean a executat o lovitura libera de la 25 de metri, Popa s-a intins si a respins din apropierea vinclului cu un plonjon spectaculos.