Liderul PC, Dan Voiculescu, isi mentine intentia de a demisiona din Senat, in cazul in care prioritatile legislative ale PC nu vor primi sprijin politic, relateaza NewsIn. "Consider ca atunci cand un om nu poate sa-si faca datoria e bine sa fie un om de onoare si sa recunoasca acest lucru", a declarat duminica Voiculescu.

Incepand de saptamana viitoare, presedintele PC va purta o serie de discutii cu presedintii altor partide pentru sustinerea a patru prioritati legislative conservatoare.

Este vorba despre programul de solidaritate sociala cu pensionarii, prelungirea duratei contractelor de inchiriere pentru pensionarii din casele nationalizate, neimpozitarea profitului reinvestit si reducerea TVA la alimentele de baza.

Proiectele enuntate, pe seama carora conservatorii si-au facut campanie de imagine, nu s-au bucurat de sprijinul Parlamentului sau al Guvernului in sesiunea trecuta.

Nu este prima data cand Voiculescu ameninta cu demisia. El a mai spus ca va demisiona din Parlament in cazul in care justitia va valida, prin hotarare judecatoreasca definitiva, veridictul CNSAS potrivit caruia liderul PC a facut politie politica. Dosarul sau se judeca la Curtea de Apel Bucuresti.