Adevaratul motiv pentru care Kim Porter l-a parasit pe P.Diddy a fost faptul ca acesta a mai facut un copil cu o alta femeie, informeaza lifestyleextra.com. Porter, care are impreuna cu starul muzicii hip-hop trei copii, a recunoscut ca relatia lor s-a incheiat in momentul in care a descoperit ca Diddy mai are un copil cu o femeie din Atlanta.

Intrebata de reporterii revistei Essence daca zvonurile potrivit carora despartirea lor s-a datorat faptului ca Diddy a mai avut un copil in secret cu o alta femeie, Porter a spus: “Acesta a fost motivul principal.”.

Se pare ca Diddy a incercat din rasputeri sa tina secret faptul ca mai are un copil si i-a platit femeii care a dat nastere copilului sau un milion de dolari pentru ca acesta sa nu ii spuna nimic lui Porter, care era insarcinata la acea vreme cu fetitele lor gemene.

Porter, care s-a mutat din casa cantaretului in luna iulie, a declarat: “Am vrut ca plecarea mea sa fie dramatica. Am vrut sa-l fac sa inteleaga ca nu e doar o despartire de doua saptamani. De asta am impachetat absolut totul, am luat copiii si am plecat.”.

Actrita-model, care a participat saptamana trecuta la o petrecere organizata de Diddy, a spus ca artistul nu este inca pregatit sa renunte la distractie pentru a-si lua un angajament serios fata de ea. “El nu este pregatit sa se casatoreasca. Cand ma voi casatori, vreau sa raman casatorita. Intre noi a ramas o prietenie stransa. Inca ma mai suna in fiecare zi.”.

Porter si Diddy au impreuna doua fetite gemene in varsta de opt luni - D'Lila Star si Jesse James- si un baiat, Justin, in varsta de 9 ani.

Diddy mai are un fiu in varsta de 13 ani, Christian, dintr-o relatie anterioara, iar Porter mai are si ea un baiat, Quincy, impreuna cu cantaretul Al B. Sure.