Victoria cu Universitatea Cluj nu a adus linistea in Soseaua "Stefan cel Mare". La putin timp dupa ce Bogdan Lobont a criticat atitudinea ostila a suporterilor, amenitand ca pleaca de la echipa, alti doi jucatori importanti ai campioanei, Niculescu si Danciulescu au precizat ca au intentii asemanatoare, invocand aceleasi motive.

Claudiu Niculescu: "Aici e casa mea, dar daca nu mai sunt dorit, plec !"

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului Dinamo, Claudiu Niculescu a confirmat relatia incordata pe care o are cu suporterii: "Nu cred ca ma poate acuza cineva ca sunt mercenar. Ma doare foarte mult ca suntem apostrofati de fanii nostri. Cred ca am facut ceva pentru aceasta echipa si sa nu se uite ca am refuzat multe oferte pentru a ramane la Dinamo.

Aici e casa mea, dar daca suporterii nu ma mai vor la echipa, ma gandesc foarte serios sa plec !", a incheiat cel mai bun marcator al "cainilor" in cupele europene.

Danciulescu: "Sper sa gasim intelegere din partea clubului pentru a putea sa plecam la finalul turului, daca suporterii nu ne mai vor !"

Tensiunea din curtea campioanei si-a consumat cel mai important episod la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj. In pofida victoriei obtinute de elevii lui Zenga, suporterii si-au apostrofat permanent favoritii afisand totodata bannere cu mesaje de genul: "Nu ne meritati !", "Va gasim vinovati de inalta tradare !" sau "Nu ne este rusine cu Dinamo, ne este rusine cu voi !".