Liderii campioanei, Lobont, Claudiu Niculescu, Danciulescu si Catalin Munteanu, insotiti de presedintele FC Dinamo, Nicolae Badea, s-au asezat la aceeasi masa cu cei mai vehementi contestatari, reusind momentan sa calmeze spiritele .

Discutiile dintre delegatia dinamovista si suporteri au durat ceva mai mult de o ora, jucatorii fiind acuzati, printre altele, ca au inceput foarte slab aceasta stagiune. Finalul intalnirii a fost insa unul fericit pentru ambele parti. Fotbalistii si-au luat angajamentul ca vor redresa situatia, in timp ce suporterii au promis ca vor reveni alaturi de echipa.

Claudiu Niculescu: "A fost o discutie civilizata in care noi si ei am inteles ce ne dorim unii de la altii. Am trecut peste toate divergentele si speram cu ajutorul suporterilor sa depasim acest moment dificil !" (site-ul oficial al clubului Dinamo)

Nicolae Badea: "Trebuie sa avem astfel de intalniri periodice. Putem sa ne gestionam insuccesele fara sa recurgem la mesaje agresive. Avem nevoie de unitate pentru un singur interes comun: Dinamo !" (site-ul oficial al clubului Dinamo)

Elyas Bucurica (liderul suporterilor): "Conjunctura in care s-a ajuns aici nu mai conteaza ! Numai jocul si rezultatele pot face uitate aceste probleme. Noi vom fi insa alaturi de echipa in deplasarile urmatoare !" (site-ul oficial al clubului Dinamo)

12 jucatori au anuntat ca vor sa plece la finalul turului !

"Razboiul" dintre echipa si galerie a atins punctul culminant la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, atunci cand jucatorii lui Zenga au fost apostrofati permanent in pofida victoriei obtinute in fata ardelenilor.

Mai mult, bannerele afisate de fani cu mesaje de genul : "Nu ne meritati !" sau "Va gasim vinovati de inalta tradare !", i-au facut pe aproape toti fotbalistii importanti ai campioanei sa-si doreasca sa plece din Soseaua "Steafan cel Mare" la finalul primei jumatati a sezonului.