Fotomodelul Daria Jukova si-a prezentat, la Moscova, noua linie vestimentara purtand marca de Kova&T. Un brend care este rodul colaborarii dintre Daria si prietena ei Christina Tan.

Aceasta din urma a lipsit de la eveniment, rolul ei fiind asumat - potrivit publicatiei Gloria Mundi, de Polina Deripaska, sotia cunoscutului om de afaceri si care toata seara a ramas, ca si Daria, in vizorul camerelor de filmat.

Dasa si-a intampiat personal oaspetii, bucurandu-se sincer de prezenta fiecarui invitat. „E creatia ta?” - a intrebat-o pe amfitrioana una din prietene. „Normal. Trebuie sa-mi demonstrez hainele!”, a raspuns Dasa. Petrecerea s-a incins atat la figurat cat si la propriu, incat tortul decorativo-mancabil s-a topit si s-a prabusit.

Incidentul nu a avut insa darul de a strica buna dispozitiei a invitatilor. Mult asteptatul oaspete, Roman Abramovici, nu si-a facut aparitia. Cei prezenti nu au stiut ce sa inteleaga - ca nu-l intereseaza moda sau ca absenta lui este confirmarea zvonurilor despre despartirea de Daria.

In urma cu zece zile, Roman si Daria au fost vazuti impreuna la Ialta si nu lasau deloc impresia unei perechi in pragul destramarii.