Toyota Romania a deschis la Brasov un centru multifunctional de retail, investitie care s-a ridicat la suma de doua milioane de euro, transmite NewsIn. Potrivit reprezentantilor companiei, centrul se intinde pe o suprafata de 2000 de metri patrati si dispune de un showroom de 691 de metri patrati.

Situat pe DN1 1, in zona Darste, centrul ofera servicii integrate: showroom, service si piese de schimb.

Directorul general al Toyota Romania, George Kyriazis, a declarat ca, in prezent, compania a ajuns la o cota de piata de 3%, fiind in continua crestere. In intervalul ianuarie-septembrie 2007, Toyota Romania a vandut 7298 de automobile, tinta de vanzari pentru intregul an fiind de 10 000 de unitati.

Directorul Genius Motors, Dragos Hansa, a declarat ca pana in luna octombrie a acestui an, Toyota a vandut 499 de automobile. Numarul mare de vanzari plaseaza compania pe locul al doilea in reteaua de parteneri Toyota din Romania, in afara Bucurestiului.

Genius Motors este partener Toyota in Romania din 2002. Compania mai detine astfel de centre multifunctionale la Timisoara si la Cluj, urmand ca pana la sfarsitul anului viitor sa inaugureze inca unul la Bacau.