Cotidianul Adevarul va aparea, duminica 18 noiembrie, intr-o noua formula grafica si propune o serie de schimbari editoriale ce marseaza pe o retrospectiva a saptamanii, pe dosare si pe informatii dedicate timpului liber, inclusiv programul TV.

Iann scrie pe blogul sau ca aceasta schimbare va fi urmata de o alta, in decembrie, cand Adevarul Holding va lansa varianta in romana a publicatiei de analiza politica si economica “Foreign Policy”.

Editia de duminica a ziarului Adevarul se va intitula Adevarul Magazin de Duminica si va aparea in 32 de pagini color, pe hartie lucioasa.

In editia sa de vineri, Adevarul anunta, de asemenea, ca “Foreign Policy Romania”, publicatie prezentata drept “editia romana a magazinului citit de elitele din 160 de tari, in engleza si in alte 11 limbi”, va aparea la doua luni, in 100 de pagini.

Primul numar, programat sa apara la 10 decembrie, va avea un pret de 7,9 RON, urmand ca a doua saptamana de vanzare sa fie una promotionala, in care publicatia va fi distribuita alaturi de Adevarul de Duminica la pretul de 4 RON.

Redactia FP Romania va fi condusa de redactorul-sef adjunct al Adevarul, Ovidiu Nahoi.