UPDATE: Concursul s-a incheiat.HotNews.ro si The Group le multumesc tuturor participantilor pentru interesul aratat concursului “Olimpiada amintirilor”. In perioada 11-13 iulie 2014, juriul format din Mihaela Nicola (CEO The Group), Radu Gologan (Coordonatorul Lotului Olimpic National de Matematica) si Cristian Pantazi (Redactor sef HotNews.ro), va evalua toate materialele inscrise in concurs. In data de 14 iulie 2014, vor fi anuntati castigatorii celor 3 premii oferite de The Group: un MacBook Air, un iPad Air Wi-Fi si un iPhone 5C. Povestile castigatoare vor fi publicate pe HotNews.ro.

Ai participat la olimpiada de matematica? Ai ajuns la faza locala, judeteana, nationala sau internationala?

The Group si HotNews.ro, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania, te invita sa ne povestesti experientele tale de la olimpiada de matematica. Asteptam sa cauti in cutia cu amintiri si sa ne trimiti alaturi de povestea ta orice imagine care iti aminteste de olimpiada.

Participa la concursin perioada 18 iunie - 10 iulie 2014 si poti castiga un MacBook Air, un iPad Air Wi-Fi sau un iPhone 5C oferite de The Group!

Povestirile nominalizate si cele premiate vor fi publicate pe HotNews.ro!