Clotilde Armand, care a candidat la Primaria Sectorului 1 sustinuta de USB si clasata pe locul doi, la o diferenta mica fata de candidatul PSD Daniel Tudorache, a anuntat luni dimineata ca este dezamagita de ce s-a intamplat, insa ca asteapta rezultatele finale, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Pentru prima data de cateva zile ma duc la birou, trebuie sa vad un pic cum stau lucruile, este criza la birou. Asteptam rezultatele finale. Sunt dezamagita de ce s-a intamplat azi noapte, e clar. Probabil ca trebuia sa fie o diferenta de 5% ca sa castig, dar asteptam rezultatele finale. Sunt foarte obosita, trebuie sa aveti un pic de rabdare cu mine", a spus Armand, intr-un video postat pe Facebook.

Clotilde Armand a mai spus ca a fost in mai multe sectii de votare, insa in mai putine din Sectorul 1, considerand ca aceasta a fost o greseala a sa, subliniind ca "a luptat pana la capat".

"Nimic nu va fi ca inainte, este clar. A fost o mobilizare, trebuia sa fie si mai mare. Ne vom aduna, ne trebuie un pic de timp, de cateva nopti nu prea am dormit. Ne vom aduna si vom reveni cu o strategie, toti cetatenii va trebui sa ne implicam", a spus Armand.

Clotilde Armand, candidatul USB, a obtinut 28,7% din voturi, potrivit datelor provizorii BEC, comunicate luni, fiind depasita de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care a fost votat de 31,1% dintre alegatori.

Exit-poll-urile si primele date oficiale de la BEC, de duminica seara, au dat-o castigatoare pe Clotilde Armand in sectorul 1.

Potrivit primelor informari provizorii BEC, la sectorul 1 Clotilde Armand (USB) conducea cu 32,3 %, urmata de Dan Tudorache (PSD) - 31,9%, Alexandru Nazare (PNL) - 16,6% si Eugen Tomac (PMP) cu 7,2%.

Nicusor Dan scrie pe pagina de Facebook ca in sectiile de votare din sectorul 1unde USB nu a avut reprezentanti, PSD a castigat cu o diferenta foarte mare de voturi, iar in rest partidul sau a iesit invingator. Acesta lasa de inteles ca s-ar fi produs anumite nereguli.