"Eu castig de 5, 6, 7 ori mai mult decat as castiga ca primar. Am 20 de ani de casatorie, sotul meu era atunci student la MIT. Si el mi-a spus ca se intoarce in Romania. Cand a ajuns aici, avea un salariu de 50 de dolari pe luna, desi avea oferte de sute de mii de dolari din SUA. Ar fi o onoare pentru mine as fiu aleasa primarita a Sectorului 1. Va fi dificil, dar nu imposibil. Am o arma redutabila, societatea civila. Este o arma care nu a fost folosita de ceilalti primari", a explicat Clotilde Armand, la Antena 3.

  • Soțul meu este român, lucrez în România, locuiesc aici de 20 de ani, chiar dacă am rămas cu un accent. 
  • Dacă vrem o capitală europeană, mi se pare firesc, Paris este un model bun, am trăit și în Germania și în Statele Unite. Standardul meu este cel pe care îl vor și bucureștenii. 
  • În primul rând, am făcut parte din echipa de directori francezi care a preluat Distrigaz Sud, am ajutat multe firme să vină în România. Și în Distrigaz era o mafie. Am gestionat un buget de un miliard de euro și 1.700 de oameni, când lucram la Airbus. 
  • Aici suntem puțin în Evul Mediu, nicio transparență, nicio dezbatere publică. Nu este în regulă. Eu îl cunosc pe Nicușor Dan de 20 de ani. El era prieten cu soțul si cumnatul meu, o lume de matematicieni.