Cum sunt cheltuiti banii europeni: Comuna Falcoiu din judetul Olt vrea sa cumpere o scena mobila cu sistem de sonorizare si lumini de circa 900.000 lei

de Catiusa Ivanov     HotNews.ro
Joi, 16 februarie 2017, 17:00 Actualitate | Administratie Locala

Primaria Falcoiu
Foto: Primaria Falcoiu
Comuna Falcoiu din judetul Olt vrea sa cumpere o scena mobila cu sistem de sonorizare si lumini - cu o valoare estimata de circa 900.000 lei, 19 costume traditionale din regiunea Oltenia pentru barbati - valoare estimata de cira 22.000 lei, si 4 toalete ecologice - valoare estimata la 13.000 lei. In total, achizitia se ridica la circa 935.000 lei - peste 200.000 de euro.

Achizitiile se fac in cadrul "Programului integrat de identificare si protejare a patrimoniului cultural local al comunei Falcoiu judetul Olt" in cadrul "Proiectului Integrat privind Modernizare drumuri locale, New Young Generation Afterschool si program integrat de identificare si protejare a patrimoniului cultural local in comuna Falcoiu, judetul Olt" finantat din FEADR-Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala, Masura 322.

Contactat de HotNews.ro, primarul comunei, Alexandru Petrisor, a declarat ca in comuna exista un grup vocal "Jienii", un camin cultural reabilitat, iar scena va fi folosita pentru spectacole. Acesta a declarat ca toti banii sunt din fonduri europene, iar primaria nu contribuie cu nimic.

Potrivit edilului, comuna are circa 4.000 de locuitori si un buget de 9.558.000 lei in 2016.

Anunturile de participare la licitatie au fost publicate pe SEAP pe 13-14 februarie 2017. Edilul recunoaste ca sumele sunt cam mari, insa in urma licitatiei se va alege pretul cel mai scazut.

Comuna are si doua proiecte pe PNDL:
- Asfaltare DC85, DN64-Falcoiu, km. 0+000-10+000, comuna Falcoiu - 5,979,503 lei
- Sistem de alimentare cu apa in satele Cioroiu si Cioroiasu, comuna Falcoiu, judetul Olt - 2,457,001 lei.Jurnal din Israel

FOTOGALERIE Israel pe repede inainte: kit de informatii pentru o calatorie reusita

De la nord la sud, Israelul are putin peste 400 de kilometri, iar de la est la vest, putin peste 100. E printre putinele tari ale lumii in care, in aceeasi zi, poti face si baie in mare si ski la munte. E taramul miracolelor si al sperantelor, tara sfanta a pelerinilor, teritoriu complet liber si dezinhibat pentru hedonistii de pretutindeni. Ca vrei sa te regasesti spiritual sau ca vrei sa gasesti energia unor petreceri fantastice, mergi in Israel. O sa capeti ce cauti si, uneori, chiar mai mult decat atat.

1267 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Nu mai sunt bani de șmenuit de la buget? (Joi, 16 februarie 2017, 17:10)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Dacă nu, hai să prăduim banii europeni că până acum a mers. Inteleg ca inca nu au apa curenta, dar le trebuie scena pentru manele si manifestari politizate marca PSD.


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri