Mallul de langa National Arena - Mega Mall - se va deschide pe 23 aprilie, a anuntat dezvoltatorul, fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI), potrivit Mediafax. Mall-ul va avea o suprafata inchiriabila de 72.000 de metri patrati, ocupata aproape integral in prezent, iar dezvoltatorul a investit aici 165 milioane de euro.

Randare Mega MallFoto: NEPI

"Majoritatea retailerilor principali au inceput deja amenajarea magazinelor. Mega Mall se afla in acest moment in ultima faza de constructie, la ridicarea cladirii participand peste 2.000 de muncitori. Dintr-o suprafata totala construita de 210.000 metri patrati, 72.000 reprezinta spatiul inchiriabil. Suprafata este ocupata aproape in intregime, iar pentru cele cateva spatii mici ramase disponibile, s-a creat o lista de asteptare pentru potentialii retaileri", se arata intr-un comunicat al NEPI, citat de Mediafax.

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine, printre care cei mai importanti Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger si Musette.

De asemenea, centrul comercial va avea o zona de entertainment cu un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru de fitness World Class dotat cu o piscina semi-olimpica si un nou concept de loc de joaca pentru copii.

Mega Mall cuprinde si un casino, deschis non-stop, iar zona de food courtvaocupa un spatiu impresionant de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri variate, precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Doree si Manufaktura by Doncafe.

Mall-ul va avea 3.000 de locuri de parcare, din care 1.000 pe acoperisul complexului, care poate fi direct accesat din strada pe o rampa rapida.